پشتیبانی از مشتری: info@golchintaha.com 09121138005 - 02155891980
Persian (فارسی)

کفش طبی

مقایسه
نمایش:
مرتب کردن بر اساس:

همه انسان ها باید در انتخاب کفش خود دقت کنند چه افرادی که سالم هستند و چه افرادی که مشکلاتی در ناحیه پا و کمر خود دارند. در سالهای اخیر طراحان و مهندسان فنی ارتوپدی با توجه به میزان افرادی که دچار این مشکلات هستند ، یا به سلامت خود اهمیت میدهند کفش های طبی را طراحی کرده اند. کفش طبی یک نوع کفش میباشد جهت استفاده افرادی که به سلامت خود اهمیت میدهند که انواع کفش های طبی و رنگبندی آن ها را در بازار و داروخانه میتوان یافت کرد .

 

راه تشخیص کفش طبی اورجینال از غیر اصل

با توجه به این که بازار کلاه برداری داغ است و همه به دنبال فروختن اجناسشان هستند،باید نسبت به خرید کفش طبی که بسیار برای سلامتی مهم است دقت لازم را انجام دهید، کهیکسری کفشهای طبی قلابی، بسیار از لحاظ شکل مانند کفش طبی اصل هستند دارد به فروشمیرسد. پس برای خرید کفش طبی اصل به نکات زیر دقت فرمائید:

* کفشهای طبی باید دارای خاصیت الاستیکی یعنی جذب ضربه، مخصوصا در ناحیه پاشنه باشد.

* تقریبا حدود یکسانتی متر بین نوک کفش طبی و نوک انگشت شست فاصله باشد، که به هنگام راه رفتن دچار آزردگی نشوید.

* اندازه پاشنه کفش طبی استاندارد باید 1.5 تا 4 سانت باشد.

* کف کفش که به آن foot bed هم میگویند، باید از لحاظ قوس با قوسهای کف پا به یک شکل باشند.

* دقت کنید که جنس روی کفش جوری باشد که پا در کفش عرق نکند.

 

کفش طبی برای چه افرادی ضروری است ؟

کفش طبی برای بیشتر افرادی که حداقل 7 ساعت از روز بیرون از خانه بوده و برای جلوگیری از آسیب های جدی به کمر و پایشان واجب است از این کفش ها تهیه نموده و بپوشند، ولی یکسری از آدم ها ویژگی و شرایط مخصوصی دارند که کفش طبی ضروری برای آنها میباشدمانند کسانی که توروم در ناحیه کف پا یا مچ، پلانتار فاسیا، انگشت چکشی، بعد از جراحی پا، صافی کف پا یا افتادگی قوس کف پا، خارپاشنه، آرتروز، بونیون، دیابت، کمر درد،زنان باردار، افراد سالمند، کودکان سن 7تا 12 که پای آنها در حال شکل گرفتن است و افرادی که به صورت ناخودآگاه نامناسب راه میروند.

 

کفش طبی باید چه جنسی داشته باشد

جنس کفشهای طبی بسیار مهم است که چرم باشند هم داخل و هم خارج کفش؛ چون باعث استقامت و هم اینکه موجب نگهداری و مراقبت بهتر از پا میشود.

 

کفش طبی کودکان

در انتخاب کفش طبی بچه ها باید در قسمت پشت کفش که مچ را هدایت میکند، محکم باشد.کفشها باید حالت نیم بوت و تا بالای قوزک باشند همچنین در قسمت جلو باید سفتی لازم وجود داشته باشد. از موارد دیگر انتخاب کفش طبی کودکان باید دقت کنید اینکه کفی درون کفش، مناسبباشد و باعث نشود که پا از کفش طبی بیرون بیاید. کودکانی که دچار مشکل زانو ضربدری و زانو پرانتزی هستند، کفش های طبی برای آنها حائز اهمیت بوده و بسیار کاربرد دارد.

 

ویژگی های کفش طبی ( ارتوپدی )

کفش طبی ارتوپدی مناسب از یکسری ویژگی هایی برخوردار میباشد که به هنگام خرید آن باید دقت کنید.

*جنس روی کفش: جنس روی کفش باید به صورتی باشد که پا عرق نکند.

*اندازه پاشنه کفش طبی: کفش باید نه بلند باشد و نه بدون پاشنه که موجب آسیب به کمر و پا نشود.

*کف قوسدار: کفش طبی اگر قوس داشته باشد هنگام راه رفتن کف پا و مچ پا دچار مشکل نمیشود.

*کفش طبی و سطح داخلی: وقتی روی سطح کفش، دست کشیده شود باید یکنواخت باشد، که هنگامراه رفتن به پوست آسیبی نرساند.

*محکم و مقاوم: به هنگام خرید کفش طبی دقت فرمائید که پشت کفش محکم باشد و، وقتی به پشتشدست میزنید حالت تو رفتگی پیدا نمیکند.

*کفی کفش طبی insole : اگر این مدل کفی طبی را انتخاب کنید میتوانید هر وقت دچار مشکلاتی نظیرورم پا، عرق کردن پا، خیس شدن کفی و امثالهم شدید فقط کافیست کفی کفش طبی درمانی خود را جایگزین کنید.

*پنجه کفش: ترجیحا از کفشهای نوک گرد به جای نوک تیز استفاده کنید و در قسمت پنجه کفش، فضای لازم برای راحت قرار گرفتن انگشتان پا محیا باشد، که منجر به بروز بیماری میخچه و هالوکس والوگس نشود.

*جلوی کفش طبی: دقت کنید که کفش طبی 1سانتی متر با پا فاصله داشته باشد و قسمت جلو کفش آنقدر تنگ نباشد که انگشتان پا بعد از مدتی روی هم بیافتند.

*کفه داخلی کفش: کفه داخلی کفشها باید قسمت وسط آن کمی برجسته باشد که باعث راحتی هنگام راه رفتن میشود.

*کفشهای پاشنه چوبی: یکسری کفشهایی در بازار وجود دارند که کف آن از ام دی اف یا چوب میباشد، که در قالب کفش طبی فروخته میشوند به هیچ عنوان مورد تایید نبوده پزشکان این عرصه و از آنها تهیه نکنید.

*اندازه کفش: اندازه کفش بسیار حائز اهمیت است، زیرا اگر کفش طبی گشاد ویا تنگ باشد منجر بهساییدگی، کاهش خونرسانی و اختلال در منتقل شدن نیرو میشود.

*کفش طبی داری استحکام میباشد، که شوکی که به کف پا وارد میشود را جذب میکند.

 

مزیتهای کفش طبی

کفش طبی دارای مزیتهایی میباشند که زیر مختصرا به هر کدام شاره شده است :

*روند بهبود گردش خون برای کسانی که بیماری دیابتدارند آنچنان انجام میشود که به ندرت درد پا یا هرگونه کنشی که در پا اتفاق میافتد را متوجه میشوند و با پوشیدن کفش طبی، کمک به روند گردش خون میشود و برای این بیماران مناسب است.

*بهبود مشکلات پاشنه و پا یکی دیگر از مزیت های کفش طبی است که باعث برطرف شدن مشکلات پا و حفظ قوس کف پا میشود.

*کفشهای طبی به صورتی طراحی شده اند که منجر به کمتر شدن درد و راحت راه رفتن میشوند.

 

کفش های نامناسب

بهتر است که در زندگی روزمره که از خانه بیرون میروید جهت خرید یا حل مسئله ایی از پوشیدن کفشهای غیر طبی خودداری کنید مانند کفش های بزرگ و خیلی تنگ، کفشهای سکویی، کفش پاشنه بلند، کفش نوک تیز، کفشهای تخت، صندل در تابستان به خصوص برای کسانی که بیماری اختلال حس کف پا و دیابت دارند و کفشایی که کف آنها غلتان است را افراد سالمند استفادهنکنند که باعث کشیدگی عضلات، پیچ خوردگی و شکستگی پا نشوند.

 

قبل از خرید کفش به چه نکاتی باید دقت کرد ؟

قبل از خرید حواستان باشد کفشی که انتخاب میکنید محکم، قوس دار، مناسب با فرم  نچرال ( طبیعی ) پاها و کفش راحت و سبک و باب سلیقه اتان باشد.

 

کفش طبی مردانه

کفشهای طبی برای مردان بسیار گزینه مناسبی است زیرا آن ها در طول شبانه روز بیشترین فعالیت را گاها دارند. مناسب ترین کفش برای مردان کفشی است کهانعطاف پذیر و از جنس چرم باشد. از کفشهایی که پاشنه آن چوبی است استفاده نشود. کفش طبی برند های مختلفی دارد از جمله کفش چرم طبی مهاجر، کفش طبی هومن، کفش طبی شهپر و کفش طبی آریوان از برند هایمعروف کفش مردانه میباشند.

 

کفش طبی زنانه و انواع آن

کفشهای طبی زنانه با رنگبندی های شیک ومدل های متنوع در فروشگاه های برند کفش طبی قابل تهیه میباشند، که برا محافظت، تسکین درد پا، بهتر عمل کردن گردش خون، خارپاشنه و قوزک پا طراحی شده اند. انواع برند کفش طبی زنانه عبارت اند از : فوت کر، دکتر شول، اکو، برند پاتکان و شهرام طب.

کفش های طبی زنانه مدل های مختلفی دارند از جمله پاشنه دار، ساده، رسمی، تابستانه و روزانهاز انواع کفش های طبی زنانه میباشند.

 

کفش طبی چطور ساخته شده است

کفشهای طبی با توجه به تجربه های متخصصان ارتوپد فنی در مراکز و کلینیک ها ساخته میشوند.با توجه به دستگاه های جدید اندازه گیری نیروی فشار کف پا، در پوزیشن های مختلف نشسته و ایستاده روی یک نوار با امکانات گرافیکی نشان داده میشوند.

 

نحوه نگهداری از کفشهای طبی

برای درست نگهداشتن کفش طبی که همیشه شیک بودن وتمیزی را به همراه داشته باشد بهتر است که در هفته دو بار آن را واکس بزنید و تحت هیچ شرایطی با آب نشورید زیرا در آن مواد طبیعی و چرمی استفاده شده که شستن شان با آب عملا آنها را از بین می برد و دیگر استفاده طبی و این همه مزایا را نخواهد داشت.

 

تفاوت کفش طبی و کفش معمولی

کفش طبی با ساختار علمی و جهت  حفظ سلامت همه جامعه حتی کودکان کاربرد دارد، ولی کفش معمولی شاید ظاهر زیبایی نسبت به کفشهای طبی داشته باشند اما بعد از گذشت مدتها عوارض خود را از جمله کمر درد و پا درد نشان میدهند. پاشنه کفش طبی از اتیلین وینیل درست شده است که که پاشنه به سمت بالا میرود و همین امر موجب کمتر شدن فشار به کف پا میشود. کفشهای طبیبه دلیل طراحی درستش از ساییدگی پا جلوگیری میکند. خانم ها و آقایانی که در اداره ها و مراکزدولتی کار میکنند باید از کفش های طبی به جای کفش های معمولی استفاده کنند.

مزایای خرید از گلچین طاها

حمل رایگان

حمل رایگان برای سفارش بالای پانصد هزار تومان
حمل رایگان

شعار گلچین طاها

کالای فروخته شده پس گرفته و تعویض می شود

خرید اینترنتی

تمام حقوق این سایت برای فروشگاه اینترنتی گلچین طاها محفوظ است . آندیالند

سئو | کاشت مو | صندلی پلاستیکی | مزوتراپی